manulife1212-1024x721
manulife8-1024x721
manulife1129-1024x721
manulife1148-1024x721
Manulife

Level 5, 9, 10, 11 and Level 1 at Park Plaza By The Park, Singapore    

Manulife ran a detailed assessment across multiple buildings in Singapore before signing their new lease within Plaza By The Park. The design focussed on the provision of areas for staff previously not provided for – such as large VC-enabled training rooms for the insurance agents, the creation of a “Hall of Fame” to honour top producers, a library, dedicated agents’ meeting point and breakout areas to allow interaction between the agents and their customers.  A retail outlet was also setup at the ground floor to service the walk-in customers and the building is now fully rebranded as “Manulife Centre”. Merx was appointed for both our project management as well as quantity surveying and cost management services. Our project management office is honoured to have been part of such a key milestone for Manulife Singapore.

 

 

 

 

 

 

 

Year Completed

2012

Area

105,000ft²

Project Manager

Merx

Interior Designer

SCA

MEP Consultant

WSP Ng

Cost Manager

Merx