Project Details

Project Name:

Linklaters

Location:

Singapore

Year Completed:

2013

Area:

3,691sft

Project Manager:
Merx
Interior Designer:

Space Mattrix

Main Contractor:

Ngai Chin

Project Description

Linklaters engaged Merx to oversee the fit of of their new regional flagship office located in George Street, Singapore. The programme was aggressive and required key focus from all consultants, especially at the front end of the project. The design included multiple meeting spaces for maximum flexibility for both staff and client areas as well as conference room with an annexe meeting room separated by a retractable wall to form a large seminar room. 

 
Our Project Management Office provided the overall project management and quantity surveyor services to ensure the project was delivered on time and within budget.